Vet Family - зоомагазин "Овча Купел"

Във ветеринарна клиника Vet Family ще откриете добре зареден магазин с храни, аксесоари и пособия за всички видове и породи животни. Готов да задоволи всеки Ваш и животински каприз, новият зоомагазин „Овча купел“ предлага висококачествена храна за животни от световни лидери на пазара като Royal Canin. HILLS, GOSBI, PRO PLAN, EUCANUBA,NUEVO, CARNO и други, както и продукти за ежедневна грижа, аксесоари, дрехи и играчки. Всеки стопанин ще може да открие търсената храна за домашни любимци от широка гама продукти: различни видове гранули, паучове, консерви, бисквитки и всякакви други лакомства.

Търсите ли оригинални аксесоари за своето красиво куче или мъркаща писанка? Ще ги откриете сега в нашия зоомагазин “Овча Купел”. Очакваме Ви!

Разнообразие от облекла, играчки, хигиенни приспособления, аптека за животни

Време е да посетите нашия зоомагазин в „Овча купел“, София. В зоомагазина ще може да откриете невероятни облекла, играчки за развлекателни дейности у дома и на улицата за домашния Ви любимец и то на достъпни цени! Сами ще се убедите, че предлагаме много богат избор на уелнес продукти, както за разкрасяване, така и за хигиена и за чистота като: котешка тоалетна, постелки за птици и гризачи, пелени за животни, шампоани и парфюми за различните видове и породи животни. А в случай, че пътувате с домашния си любимец, тук може да откриете висококачествени преносими чанти за животни, практични и модерни каишки, поводи и нашийници. И най-важното – към магазина разполагаме и с аптека - лекарства, обезпаразитяващи таблетки и капки, хранителни добавки и много други. Също така разполагаме и с пълната гама лечебни храни, които са така важни при някои заболявания. Винаги можете да изненадате приятно домашния си любимец, ако посетите зоомагазин "Овча Купел" във ветеринарна клиника Vet Family в София.

зоомагазин овча купел

Свържи се с нас

Работно време

Понеделник – Петък

Събота

Неделя