Здравейте, аз се казвам д-р Симеон Маджаров – основател и главен специалист във ветеринарна клиника VET FAMILY.

Аз и екипът ми помагаме на собственици на домашни любимци, които искат да предоставят най-добрата грижа за тях, да се радват на отлично здраве, дълъг и щастлив живот. 

Това, което отличава нашата работа от тази на другите ветеринарни клиники, е, че ние работим изключително и само с хора, които са отдадени и отговорни в процеса по отглеждане и полагане на всички необходимите грижи за здравето на четириногите приятели.

В работата си ние използваме доказани и научно обосновани методи от съвременната медицина за профилактика, диагностика и лечение.

Друго качество, което ни отличава от останалите, е, че ние държим на доверието, изграждането на лични взаимоотношения и дългосрочната връзка между лекар-стопанин-животно.

Като резултат от това, вие получавате сигурност и спокойствие за вас и вашите домашни любимци, защото ТЕ са част от семейството!

Елате и станете част от нашето семейство!

Коронавирус при кучета и котки

“Боледуват ли котките и кучетата от коронавирус и могат ли да заразят човек?”

Защо?

Постоянно усъвършенстване

Клиниката разполага с отлично подготвен екип, който посещава целогодишно курсове, семинари и симпозиуми по цял свят, с цел да бъде в крак с най-новите тенденции във ветеринарната медицина.

Комплексна грижа

Тук ще откриете пълния пакет от услуги необходими за здравето на вашия домашен любимец. Индивидуални консултации, специализирани прегледи, професионална диагностика и лечение, хирургия и стационарна грижа, хотел, зоомагазин, груминг и още много други.

Удобно местоположение

Ветеринарна клиника Vet Family е ново лечебно заведение от списъка на ветеринарните клиники в София и се намира на комуникативно място в квартал Овча Купел.

Индивидуален подход

Екипът на Vet Family следва най-високите стандарти и новости във ветеринарната медицина и винаги прилага строго индивидуален подход спрямо всеки проблем.