Отзиви

ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА VetFamily Овча Купел - София

улица „Промишлена“ 431, София

4,5 181 reviews

 • Avatar Boriana Hadjieva ★★★★★ преди месец
  Посетила съм доста клиники в София и в околностите и бях доста скептично настроена, докато … Вижте повече не попаднах в VET Family освен високия професионализъм докторите показаха любов и загриженост към мойто йорки, на което се наложи освен кастрация и да му почистят зъбите. Благодаря на екипа за страхотното отношение и внимание (дори и след като бях взела кучето си се обадиха по телефона за да попитат как се чувства) не само към Чери, но и към мен. Горещо препоръчвам тази клиника, там ще намерите - професионализъм, чистота, хотел за вашите любимци и много топло отношение.
 • Avatar Petar Nikolov ★★★★★ преди 3 седмици
  От ден едно поверихме грижите за нашето куче кавалерче на Vet Family. Прекрасно отношение, с много … Вижте повече внимание и грижа към животинката. След наскоро направена кастрация се свързаха с нас преди насрочения профилактичен преглед, за да разберат как се движи възстановяването. Мястото, на което ще получите човешко отношение от истински професионалисти!
 • Avatar Иванела Станкова ★★★★★ преди 3 седмици
  Страхотни професионалисти и прекрасно отношение спрямо животните и стопаните. Личи си ,че … Вижте повече обожават това, което правят. Обръщат внимание на всеки проблем и дават отговори на всеки въпрос. Техен клиент съм от ден 1 и горещо препоръчвам
 • Avatar Rosen Lalovski ★★★★★ преди 2 седмици
  Прекрасни професионалисти имат отношение към всяка животинка. Единствените в София които … Вижте повече обявяват реалните си цени за кастрация! Не вземат нито лев от сумата, която са казали.
 • Avatar Desislava Georgieva ★★★★★ преди 3 седмици
  Благодарим от сърце на всички лекари, които работят в клиниката и се погрижиха за нашата … Вижте повече прекрасна Лея, която премина операция за кастриране. Работата им е наистина професионална и не бихме се поколебали да им се доверим отново при необходимост.