Отзиви

ВетФемили

улица „Промишлена“ 431, София

4,5 185 reviews

 • Avatar Vessy New ★★★★★ преди месец
  Посещаваме тази ветеринарна клиника почти от самото й начало. Много сме доволни от отношението както към животните, така и към стопаните. Компетентни и отдадени … Вижте повече на работата си! Силно препоръчвам!
 • Avatar Katerina Atanasova ★★★★★ преди 2 месеца
  Страхотни професионалисти и Големи хора!!!!
  Персонално отношение, разбиране и съпричастност- това получихме при първото си посещение на 01.09.
  Естествено, че ще
  … Вижте повече станем постоянни клиети, въпреки, че живеем доста далеч.
  Огромно Благодаря на д-р Маджаров и неговия екип!!!
 • Avatar Mira Popova ★★★★★ преди 2 месеца
  Огромно благодаря на всеотдайния екип на клиниката и по-специално на д-р Маджаров за топлото отношение, блестящия професионализъм и грижите, които положихте за нас! … Вижте повече 🐾😊❤️
 • Avatar Boriana Hadjieva ★★★★★ преди 4 месеца
  Посетила съм доста клиники в София и в околностите и бях доста скептично настроена, докато не попаднах в VET Family освен високия професионализъм докторите показаха … Вижте повече любов и загриженост към мойто йорки, на което се наложи освен кастрация и да му почистят зъбите. Благодаря на екипа за страхотното отношение и внимание (дори и след като бях взела кучето си се обадиха по телефона за да попитат как се чувства) не само към Чери, но и към мен. Горещо препоръчвам тази клиника, там ще намерите - професионализъм, чистота, хотел за вашите любимци и много топло отношение.
 • Avatar Petar Nikolov ★★★★★ преди 4 месеца
  От ден едно поверихме грижите за нашето куче кавалерче на Vet Family. Прекрасно отношение, с много внимание и грижа към животинката. След наскоро направена кастрация … Вижте повече се свързаха с нас преди насрочения профилактичен преглед, за да разберат как се движи възстановяването. Мястото, на което ще получите човешко отношение от истински професионалисти!