Хотел за кучета и котки София

logo

Хотелът за домашни любимци на VetFamily е уютно местенце на добри цени. Подходящ е за котки и кучета с различни размери, както и за рибки, хамстери, птички, костенурки.  

Разгледайте видеото на хотел VetFamily

Пускане на видеото
Чудите се на кой отговорник да поверите грижата за вашето куче или котка? Ето го решението – хотел за кучета, котки, морски свинчета, зайци, папагали и други от Ветеринарна клиника Vet Family – една от водещите клиники в София. Тук те могат да се радват на грижи, разходки и внимание, предоставени от ветеринарни лекари.

Резервирайте вашето място в хотела, още сега! 

Галерия хотел за животни

Предимства на нашия хотел

Хотел за кучета пиктограма

Най-добрата грижа за домашния любимец- предоставена от ветеринарни лекари

Хотел за кучета пиктограма 1

Настаняване в самостоятелни помещения (животните нямат директен контакт помежду си)

Хотел за кучета пиктограма 2

Всяко животно получава индивидуална и съобразена спрямо нуждите му грижа

Хотел за кучета пиктограма 3

Постоянна комуникация, за да можете да проверявате вашия пакостник.

Хотел за кучета пиктограма 4

Навременна реакция при съществуващи или възникнали здравословни проблеми

Хотел за кучета пиктограма 5

Допълнителни отстъпки към клиниката и зоомагазина- за всички гости на хотела

Цени и изисквания

Всяко животно си има индивидуални нужди и специфичност в диетата (любима храна, лечебна диета, вкусови предпочитания). Ние препоръчваме да се донесе собствена храна, за да можем да спазим тези изисквания, защото рязката смяна в хранителния режим често води до храносмилателни проблеми. При необходимост ние също можем да осигурим храна
Всяко животно трябва да има придружаващ го актуално попълнен паспорт. Животните трябва да имат направени задължителните ваксини и обезпаразитявания, за да можем да гарантираме здравето на всички посетители на хотела. Ако нещо е пропуснато, може да бъде извършено от нашите ветеринарни лекари на място.
Ние ще осигурим легло, купички и аксесоари, но за да се чувства съвсем като у дома си, можете да донесете и неговите собствени – легло, възглавница, одеяло и любима играчка, с която си играе и го успокоява.

Хотел за котка– 24 часов престой с включени консумативи: 

Котка  – 20 лв. на ден

Хотел за куче – видът на помещението, в което ще бъде настанено животното зависи от неговите килограми и големина (кучетата се хранят и разхождат по 2 пъти на ден).

Куче:

– 25 лв./ден за малки породи кучета

– 30 лв./ден за средни и големи породи кучета 

– 15 лв./ден за гризачи и птици 

В хотела за кучета и котки се приемат само клинично здрави и НЕагресивни животни. Не се приемат женски животни по време на еструс (разгонване). Когато се регистрирате, попълвате декларация с подробни инструкции за режим на хранене, разходка, игра и други специфични желания за грижа за кучето или котката. През цялото време, докато домашният любимец е в хотела за кучета и котки, може да комуникирате с Ветеринарна клиника Vet Family чрез e-mail или по телефона.

Резервирайте вашето място в хотела!


    🔒 100% сигурност за вашите данни