ВетФемили IconВетФемили

улица „Промишлена“ 431, София

4,5 214 reviews

 • Avatar iliyana Ivanova ★★★★★ преди месец
  Здравейте , казвам се Илияна Иванова и имам 8 год. Голдан на име Ари. Наложи се да посетим клиниката на 13.05 след обяд, поради мои притеснения спрямо поведението му.
  Преглед извърши, Д-р Михаела Киркова и искам да изразя моето огромно
  … More БЛАГОДАРЯ към нея и колешката й в същият ден.
  За извършеният обстоен прглед, за вниманието и отношението ,което проявиха. Обснението, което ми даде относно терапията, беше на разбираем език за един притеснен в такъв момент стопанин като мен!
  Поздрави от Куче Ари :)))
 • Avatar Stanislav Chakarov ★★★★★ преди 4 месеца
  Д-р Маджаров и неговият екип са изключително внимателни с животните. Дори и тревожната ни котка се успокоява и отпуска в ръцете им. Преглеждат прецизно, обясняват с подробности какво се случва с любимеца и не избързват с предписване на … More тежки лекарства. Правят само най-необходимите изследвания въпреки много и скъпа апаратура, която имат(на повечето места пускат от всичко ей така да има) и винаги разбират от какво е болна.
  Доверихме им се и за кастрацията и не сгрешихме. Всичко мина безпроблемно и си взехме котето още на същия ден все едно не е била оперирана.
  На следващия ден играеше повече от преди дори хаха
  Това са нашите ветеринарни лекари, нищо че сме от друг град.
 • Avatar Kristin Kamenowa ★★★★★ преди 5 месеца
  Искам искрено да благодаря на д-р Маджаров и екипа на клиника VetFamily за прекрасното отношение и професионализъм! След направени кръвни изследвания и кастрация,котката ни не беше нито стресирана,нито изплашена! Беше изключително спокойна,дори … More избързахме да я вземем по-рано час и половина преди уговорения час. Котето излезе напълно от упойката вечерта и веднага започна с усилен апетит и игри! Обясниха ни напълно изчерпателно какво трябва да яде,колко кг е хубаво да качи и тн. Отговориха на всички наши въпроси(които бяха доста) дори по телефона месеци преди посещението ни при тях,без да бяхме техни пациенти ! Дори когато за първи път се обадихме за кастрация,ни казаха да изчакаме да се развие напълно( повечето лекари гледат интересите си,но те дори ни спряха докато не порастне достатъчно) !
  Благодаря Ви от сърце!!! Симба е щастлив ! 🐈
 • Avatar Hristiyan Hristov ★★★★★ преди 3 месеца
  Клиниката е страхотна, д-р Маджаров е изключителен професионалист. Не бих правил компромис, когато става въпрос за Хари и се радвам, че има място на което мога да отида и да знам, че кучето ми е в сигурни ръце.
 • Avatar Gergana Nedyalkova ★★★★★ преди 4 месеца
  Невероятни първо като хора,а като специалисти направо са богове.
  Дано да има толкова добри лекари и в другите клиники, не само за животни.
  Ако и хуманните лекари бяха толкова отдадени, колкото тях- всеки ден щях да искам да ходя на лекар!
  … More
  Посещавала съм ги по всякакви поводи и са ми спасявали не едно и две животни.
  По нищо не отстъпват на големите клиники, а работят за без пари в сравнение с тях.
  Цял живот, ще съм благодарна на д-р Симеон Маджаров и неговия екип !!!
  Vet Family са върхът ❤️
 • Avatar Гинка Киркова ★★★★★ 3 months ago
  Останах очарована от екипа на клиника Вет Фемили - прекрасни млади хора, отлични професионалисти , чиста и уютна атмосфера с много добро техническо оборудване . С тяхна помощ , компетентно и бързо се реши проблема на домашния ми любимец … More . Благодаря Вет Фемили 😊
 • Avatar Петър Косев ★★★★★ 2 months ago
  Изключително доволни останахме от обслужването на ветеринарна клиника "ВетФемили". Персоналът бе изключително любезен и в същото време вдъхващ доверие и спокойствие. Операцията на кученцето ни премина без затруднения и доверието … More ми в клиниката на д-р Маджаров надхвърли очакванията ми. Силно ви я препоръчвам. Посещавал съм доста клиники и реших да тествам клиника "ВетФемили" като първоначално проведохме консултация на място, а впоследствие спечелиха доверието ни с човечното и приятелско отношение не само към нас, а и към кученцето ни. Не се колебайте да ги посетите!
 • Avatar milena nikolova ★★★★★ 2 months ago
  Открихме клиниката Вет Фемили преди година и половина😊От тогава за каквото и да било се обръщама към екипа от професионалисти наVet Family . До днес водихме нашите 🦮 там. Днес ги посетихме и с нашият нов член Тайгър🐱. Останахме отново … More доволни и благодарни на милия екип. Отношението им към животните и техните стопани е професионално- екипа е мил , приветлив , отзивчив и любезен. БЛАГОДАРЯ за любовта ви към животните ❤️
 • Avatar Georgi Georgiev ★★★★★ a month ago
  Отлични професионалисти! Зайчето ми беше болно и се отнесоха към него много внимателно тъй като е изключително страхливо и въобще не дава да го пипа човек. Прегледаха го и му изписаха капки, с които доста бързо се оправи и спря да киха. … More Благодаря на екипа за добре свършената работа.
 • Avatar Veselina Lazarova ★★★★★ a month ago
  Изключително любезно обслужване, подробно обяснение за стъпките, които трябва да се предприемат, професюнализъм в отношението към животните.
  Силно предпоръчвам! Ако обичате домашния си любимец и искате да се отнасят с него така, както вие
  … More бихте се отнесли, то изберете тях!
 • Avatar Georgi Asenov ★★★★★ a month ago
  Супер благодарен съм на д-р Маджаров и целия му екип и най-вече е благодарно моето коте, за което полагат хрижи, все едно е тяхно! 🐈 Повече професионалисти със сърце, като вас да има!
 • Avatar Биляна Николова ★★★★★ a month ago
  Страхотна вет клиника!!! Прекрасно отношение, внимателни и лъчезарни лекари! Безкрайно сме щастливи че ги открихме, професионалисти! От тук нататъка само при тях! Поздрави от померан Лео 🐶❤
 • Avatar Vessy New ★★★★★ 3 months ago
  Посещаваме тази ветеринарна клиника почти от самото й начало. Много сме доволни от отношението както към животните, така и към стопаните. Компетентни и отдадени на работата си! Силно препоръчвам!
 • Avatar Katerina Atanasova ★★★★★ 4 months ago
  Страхотни професионалисти и Големи хора!!!!
  Персонално отношение, разбиране и съпричастност- това получихме при първото си посещение на 01.09.
  Естествено, че ще станем постоянни клиети, въпреки, че живеем доста далеч.
  Огромно Благодаря
  … More на д-р Маджаров и неговия екип!!!
 • Avatar Mira Popova ★★★★★ 4 months ago
  Огромно благодаря на всеотдайния екип на клиниката и по-специално на д-р Маджаров за топлото отношение, блестящия професионализъм и грижите, които положихте за нас! 🐾😊❤️
 • Avatar Petar Nikolov ★★★★★ 6 months ago
  От ден едно поверихме грижите за нашето куче кавалерче на Vet Family. Прекрасно отношение, с много внимание и грижа към животинката. След наскоро направена кастрация се свързаха с нас преди насрочения профилактичен преглед, за да разберат … More как се движи възстановяването. Мястото, на което ще получите човешко отношение от истински професионалисти!
 • Avatar Boriana Hadjieva ★★★★★ 6 months ago
  Посетила съм доста клиники в София и в околностите и бях доста скептично настроена, докато не попаднах в VET Family освен високия професионализъм докторите показаха любов и загриженост към мойто йорки, на което се наложи освен кастрация … More и да му почистят зъбите. Благодаря на екипа за страхотното отношение и внимание (дори и след като бях взела кучето си се обадиха по телефона за да попитат как се чувства) не само към Чери, но и към мен. Горещо препоръчвам тази клиника, там ще намерите - професионализъм, чистота, хотел за вашите любимци и много топло отношение.
 • Avatar Иванела Станкова ★★★★★ 3 months ago
  Страхотни професионалисти и прекрасно отношение спрямо животните и стопаните. Личи си ,че обожават това, което правят. Обръщат внимание на всеки проблем и дават отговори на всеки въпрос. Техен клиент съм от ден 1 и горещо препоръчвам
 • Avatar Rosi Ko ★★★★★ a day ago
  Страхотен профисионализъм! Котето ми е щастливка, да попадне в ръцете на Д-р. Маджаров и неговия екип. Отлично отношение, към мен и котето.
 • Avatar Desislava Georgieva ★★★★★ 2 months ago
  Благодарим от сърце на всички лекари, които работят в клиниката и се погрижиха за нашата прекрасна Лея, която премина операция за кастриране. Работата им е наистина професионална и не бихме се поколебали да им се доверим отново при необходимост. … More
 • Avatar Rosen Lalovski ★★★★★ a month ago
  Прекрасни професионалисти имат отношение към всяка животинка. Единствените в София които обявяват реалните си цени за кастрация! Не вземат нито лев от сумата, която са казали.
 • Avatar Tsvetelina Vodenicharova ★★★★★ in the last week
  Страхотна клиника! Млад и образован екип, който се грижи страхотно за домашния ми любимец. Винаги ме информират за предстоящи посещения, обезпаразитяване, ваксинации и др.
 • Avatar Maria Bucheva ★★★★★ a month ago
  Изключителни професионалисти са лекарите, които работят в клиника Вет Фемили. Винаги ще съм им благодарна, че спасиха котарака ми, който беше погълнал ластици, мартенички и всякакви други връзки. Наложи се да бъде направена много тежка … More операция на стомаха и червата, положиха всички необходими усилия и грижи за трудното му възстановяването.
  Грижовни и отдадени на домашните любимци, внимателни към стопаните, винаги може да се разчита на тях за най-доброто лечение. Без никакво колебание бих препоръчала клиниката на всеки, който има нужда.
 • Avatar Dimitar Dimitrov ★★★★★ a month ago
  Чудесна клиника с топ специалисти! Когато и да отидем с моята немска овчарка Арчи, са изключително внимателни и отзивчиви! Ако искате да ви се обърне специално внимание и да се грижат за вашия домашен любимец с висок професионализъм, не … More търсете другаде!
 • Avatar Liliya Diyanova ★★★★★ a month ago
  Много съм доволна от услугите на Vet Family, и ги препоръчвам! Водя и трите си котки при тях - изключителен професионализъм, отделят нужното време за всеки пациент и собственик, отговарят достатъчно обстойно и точно на всеки въпрос, и съм … More благодарна за всичките грижи, които полагат за Кит Кат! ♥️🐱
 • Avatar Kalina Kukova ★★★★★ 4 weeks ago
  Екипът е страхотен ! Бяха много внимателни към котето ни и нас! Много сме щастливи, че избрахме Vet family!
 • Avatar Krasimira Ivanova ★★★★★ a month ago
  С две ръце препоръчвам клиниката. Изключителни специалисти и с чудесно отношение. Няма да сгрешите, ако им се доверите за малкия си любимец.
 • Avatar Antonina Uzunova ★★★★★ 3 weeks ago
  Страхотно отношение и професионализъм, най-точното място, на което да се доверите за вашите четириноги приятели!
 • Avatar Tzvetan Petrov ★★★★★ a month ago
  Изключително сме доволни от отношението и вниманието, с което беше приет нашия котарак Антон! Благодарности на екипа!
 • Avatar Veselin Zanev ★★★★★ 3 months ago
  За мен в тази клиника видях професионално и клиентско обслужване на високо ниво. Доведох си кучето за хотел, като помолих и за кастрация. Въпреки натоварения си график успяха и с кастрацията. По мейла ми изпратиха резултатите от кръвната … More картина както и мобилно приложение с парола от където да гледам досието и. Преди да си тръгнем от кабинета сложихме и годишна ваксинация. По време на престоя получих и информация за състоянието на кучето си.
 • Avatar Даниел Кузманов ★★★★★ 4 months ago
  Ветеринарната клиника/център е сравнително нов обект на улицата, но ОПРЕДЕЛЕНО е нещо от което ИМАХМЕ нужда, а не поредният магазин за алкохол/цигари или обувки/дрехи. Сравнително голяма е - на два етажа, така че има възможности (не ги … More пожелавам) за манипулации (😾), операции (🙀), престой (😿) и други подобни. Доктор Маджаров е млад, но изглежда и звучи компетентно, когато не е изморен 🤓. Заредени са на средно ниво с храни, тоалетни, играчки и (може би❓) всички нужни консумативи,аксесоари и лекарства. Цените не са най-хуманните (😉), но ... 😎. Естествено освен с кучета (от десетките 👍🏻 коментари) се занимават и с котки 🐅. Изобщо - един полезен обект 🙋🏻‍♂️.
 • Avatar Yordanka Nanova ★★★★★ 4 months ago
  Ходили сме в доста клиники в София, но толкова професионално отношение не сме срещали. Лекарят, който направи прегледа е изключително компетентен и обърна внимание и на най-малкия детайл, а за всеки стопанин, който обича домашния си любимец, … More това е от голямо значение !
  Клиниката е нова и много приятна, а локацията й е доста удобна.
  Препоръчвам !