fbpx

Кампания Пролетна профилактика за вашия любимец

Защо са необходими ежегодни изследвания?

Избери Профилактичен ПАКЕТ

Ежегодните кръвни тестове са повече от препоръчителни, а във VetFamily вече стартирахме нашата кампания за провеждането им! А ти изследва ли твоя домашен любимец за дирофилария и други опасни заболявания?

Направи го сега на промоционална пакетна цена!

Четворен тест + ПКК

49лв

Намален от 100лв (-50%)

Дирофилария + ПКК

39лв

намален от 80лв (-50%)

С какво са опасни кърлежите и комарите за здравето на нашите любимци?

Кърлежите са опасни с това, че често пренасят зарази чрез слюнката и изпражненията си. Някои от опасните болести засягат дори и хората и е редно да се отнасяме сериозно при наличие на такъв проблем.

За кърлежите е едно, но топлото време определено е активният сезон и за комарите. А знаете ли че, комарите предават чрез ухапването си опасния паразит дирофилария, чието наличие води до фатален край, ако не се лекува кучето? За съжаление в ранния стадий на болестта трудно можем да заподозрем, че нещо не е наред, но имайте предвид, че обикновено симптомите започват с кашлица и задъхване.

Кърлежите и комарите основно можем да срещнем в паркове, градинки, гористи местности и други.

Това не значи да не водите кучето си на разходка в подходящите за това зелени площи, а просто да взимате превантивни мерки и да  бъдете бдителни.

Превенцията включва външно обезпаразитяване ежемесечно, особено в топлия сезон.

Как да се предпазим?

Колкото и да се грижим добре за домашните си любимци обаче, едва ли е имало стопанин, който да не се е сблъсквал с кърлежите като проблем.

 Нашата основна грижа на първо време е да отстраним правилно кърлежа, което може най-добре да бъде извършено от ветеринар.

 Но с това грижите не се изчерпват – някои от болестите се проявяват на по-късен етап, а когато установим наличието им, вече сме закъснели с реакцията.

А как да хванем ухапването от комар? Е, това трудно ще се случи.

ИЗСЛЕДВАНИЯ

Ето защо във VetFamily подчертаваме на всеки стопанин, че ежегодните кръвни тестове са повече от препоръчителни и вече стартирахме нашата кампания за провеждането им!

Възползвайте се от пакетните отстъпки и изследвайте вашия домашен любимец сега!

контакти

РАБОТНО ВРЕМЕ

VetFamily София

Пон – Петък  10:00 – 19:00

Събота  10:00 – 17:00

Неделя  10:00 – 16:00

обаждане / имейл

Телефон: 0878 222 414

Имейл: vetfamilybg@gmail.com

    ×
    ×

    Cart

    Call Now Button